SERVICII

Implantologie

Suntem specializați pe reabilitările implanto-protetice totale, inclusiv, cu efectuarea intervențiilor chirurgicale suplimentare în vederea inserării implanturilor endoosoase.

Oferim o gamă variată de implanturi, pornind de la implanturile de buget redus pînă la cele de calitate superioară. Pentru reabilitări totale executăm tehnicile All-on-4, All-on-6 sau Fast & Fixed.

Chirurgie

Medicii noștri chirurgi activează la secţia de chirurgie oro-maxilo-facială din cadrul Institutului de Medicină Urgentă, cu peste 25 de ani de experiență clinică.

Suntem licenţiaţi să acordăm servicii medicale din chirurgia oro-maxilo-facială, cum ar fi înlăturarea tumorilor benigne din regiunea capului și a gâtului, deschiderea abceselor şi prelucrarea lor antiseptică, efectuarea chistectomiilor, osteodistracţiilor, lateralizarea nervului alveolar inferior, efectuarea extracțiilor dentare de orice grad de complexitate.

Protetică

Din echipa noastră fac parte 3 medici stomatologi specilizați în protetica dentară, activitatea cărora prevede restabilirea morfo-funcțională a cavității bucale.

Acest concept prevede pe lîngă efectuarea lucrărilor estetice, restabilirea funcției corecte a sistemului stomatognat: integritatea dinților, ocluzia, articulația temporo-mandibulară, mușchii masticatori.

Ortodonție

În funcție de preferințele pacienților în materie de estetică, modul de viată și bugetul acestora, oferim mai multe alternative de aparate dentare: metalice, din ceramică, din safir sau lingual.

Terapie

Majoritatea pacienților care au nevoie de servicii de profilaxie dentară este diagnosticată de către medicul stomatolog cu depuneri de placă bacteriană și tartru pe dinți. În acest caz, recomandăm igienizarea profesională a dinților pentru a evita apariția cariilor dentare și a bolilor parodontale.

Dacă se depistează cavități carioase, medicii specializați pe endodonție efectuează cele mai performante obturații cu materiale compozite care măresc substanțial durata de viață a dinților afectați. Netratarea acestora la timp poate duce la continuarea degradării dintelui pînă la nerv, provocând infecții și abcese.

Parodontologie

Tratamentul țesuturilor de susținere ale dinților – gingie, os alveolar, cement dentar și ligamente periodontale – este la fel de important ca terapia dentară.

La o etapă inițială, afecțiunea parodontală este reversibilă și poate fi tratată la costuri net inferioare decât în cazul complicațiilor acesteia. Dacă este lăsată fără tratament, aceasta poate avansa la boli parodontale mult mai grave, care duce la pierderea țesutului osos și, eventual, la pierderea dinților.

Diagnostic computerizat

Dispunem de aparatură radiologică digitală de ultimă generație – ACTEON X-MIND TRIUM – care minimizează nivelul radiațiilor necesare pentru obținterea imaginii radiologice clare.

Astfel, pe parcursul unei consultații, vă oferim diagnosticare completă pe loc, în baza căreia vă propunem planul de tratament și prețul acestuia.

DR. CHELE

De mai bine de 30 de ani, Dr. Chele își ajută pacienții să preia controlul asupra sănătății dentare și să obțină zâmbetele pe care și le-au dorit întotdeauna.

Te invităm să-l cunoști!

Profesia: Chirurg oral și maxilo-facial, implantolog, medic stomatolog de categorie superioară

Posturi de conducere: Medic-șef la clinica stomatologică MASTERDENT
Șef catedră chirurgie oro-maxilo-facială și implantologie orală a USMF „Nicolae Testimițanu”

Grad științific: Dr. Habilitat în Științe Medicale

Grad didactic: Conferențiar universitar

Membership: ASRM, ICOI, EAO, Asociația Stomatologilor Țărilor CSI

160 de articole publicate în reviste de specialitate naționale și internaționale

16 inovații și 6 invenții în stomatologie

5 opere științifice înregistrate cu drept de autor și drepturi conexe

5 medalii de aur și 3 medalii de argint la diverse saloane de inventică în stomatologie

Diploma Guvernului Republicii Moldova pentru activitate îndelungată și prodigioasă în sistemul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la perfecționarea procesului instructiv- educativ în învățământul superior medical.

ECHIPA

Suntem adepții principiului de echipă multidisciplinară, ceea ce presupune faptul că din echipa noastră fac parte medici specializați pe chirurgie, implantologie, terapie, endodonție, protetică dentară și ortodonție.

Dacă un pacient necesită un tratament complex, în clinica MASTERDENT fiecare etapă este realizată de un medic specializat pentru etapa respectivă: chirurgia și implantologia se realizează de medicul chirurg, protetica de medicul specialist protetician, aparatele dentare se montează de medicul ortodont ș.a.m.d.

Doar în acest mod, vă putem asigura potențialul maxim de pregătire medicală a specialiștilor noștri.

Dr. Diana Marcu
Dr. Diana Marcu
Terapie dentară - Conferențiar universitar
Dr. Daniela Racoviță
Dr. Daniela Racoviță
Director
Prof. Nicolae Chele
Prof. Nicolae Chele
Chirurgie oro-maxilo-facială
Dr. Ion Dabija
Dr. Ion Dabija
Chirurgie oro-maxilo-facială - Asistent universitar
Dr. Dumitru Chele
Dr. Dumitru Chele
Chirurgie dento-alveolară
Dr. Victor Ursachi
Dr. Victor Ursachi
Protetică
Dr. Nelu Bujor
Dr. Nelu Bujor
Protetică
Dr. Mihai Mostovei
Dr. Mihai Mostovei
Protetică - Asistent universitar
Dr. Inga Gafeli
Dr. Inga Gafeli
Terapie dentară
Dr. Viorica Gherghelejiu
Dr. Viorica Gherghelejiu
Ortodonție
Dr. Iuliana Moșneag
Dr. Iuliana Moșneag
Terapie dentară
Dr. Corina Antoci
Dr. Corina Antoci
Terapie dentară

Despre noi

Ne-am propus să vă oferim cele mai bune servicii medicale din domeniul chirurgiei orale și maxilo-faciale. Astfel, optăm pentru metode de tratament minim-invazive, cu optimizarea perioadei de reabilitare, accesibile pacienților noștri.

 

Implantare cu încărcare imediată

Implantare ghidată digital

Ghid chirurgical realizat în baza investigațiilor 3D digitale și scanare orală

Reabilitarea totală a arcadei dentare

All-on-4, All-on-6, Fast & Fixed

Crearea ofertei osoase

Augmentare osoasă, Sinus Lift, Ridge Splitting

Înlăturarea tumorilor benigne din regiunea OMF

Extracții atraumatice cu tehnologia Benex® Control

Tratamentul disfuncțiilor articulației temporomandibulare

Dublarea tratamentelor cu plasmă bogată în factori de creștere

MASTERDENT

De ce să ne alegi?
30 Cadre profesionale
17 Ani de la fondare
9 Fotolii stomatologice
5 Premii de excelență

Planifici o vizită la dentist?

Oferim prețuri competitive pentru toate tratamentele dentare. Dacă totuși, ai nevoie de un tratament complex, programează-te la o consultație și îți oferim planul de tratament personalizat necesităților și bugetului tău.

Pentru comoditatea pacienților noștri oferim opțiunea de eșalonare a prețurilor – ceea ce presupune plata treptată, pe măsura efectuării tratamentului.

Date de contact

Adresa

str. Vasile Lupu 81 / 4
Chișinău, Republica Moldova

Telefon

+ 373 (69) 12 64 76
+ 373 (22) 59 24 24

Grafic de lucru

Luni-Vineri

9:00-19:00